Viktigt att tänka på då man ska köpa lagerbolag

Det är inte svårt att dra igång ett aktiebolag och de flesta bör klara den registreringsprocess som krävs för att få igång verksamheten på lagligt vis. Men det kan ändå vara så att man väljer att köpa lagerbolag för att slippa allt pappersarbete själv och för att inte behöva vänta på svar från Bolagsverket. Det här är något som kostar en slant vilket man givetvis måste vara medveten om, och det finns fler saker att beakta då man väljer att köpa det färdiga aktiebolaget.

Köpa lagerbolag från bolag

När man köper ett lagerbolag så är det så att man rent praktiskt måste ändra namnet på det såväl som adress. Det här kan ta två veckor men det spelar ingen roll. Med organisationsnumret redo så kan man dra igång verksamheten. Men om det är så att man väljer att köpa lagerbolag så måste man inse att det finns risker med detta. Oseriösa säljare ska man undvika.

Se till att du köper ditt lagerbolag från en seriös aktör. Om du skulle välja någon som inte jobbar på ett lagligt sätt så finns det risker som till exempel att företaget som man köper kommer med skulder. Det här blir ju inte så roligt för dig då du i praktiken tar över dessa skulder vilket kan bli mycket besvärligt då man ska dra igång en helt ny verksamhet.