Mer hälsa då E-Fit Studio väljer att starta aktiebolag!

Träna bör man, annars förstör man lätt kropp och humör. Vi fick reda på att E-Fit Scandinavia har valt att starta aktiebolag för att dra igång en spännande träningsstudio på Kungsholmen i Stockholm, och det här ser minst sagt lovande ut. Här kan man nämligen få den allra senaste träningsmetoden som kallas för EMS, eller Electric Muscle Stimulation. Det här är en metod som på 20 minuter ger otroliga resultat och som ges tillsammans med en personlig tränare som anpassar träningen för den som genomgår passet.

Starta aktiebolag för mer hälsa

Det är alltid roligt att se initiativ som är till för hälsa och välmående, och till denna kategori hör E-Fit Scandinavia. Genom att starta aktiebolag så kan de nu sprida hälsa till alla som är intresserade av att träna på ett roligt och effektivt sätt. Det fina med metoden EMS är att man kan använda sig av den oavsett om man är elitidrottare sedan ungdomen eller vill testa något för första gången. EMS är till för att öka prestation och styrka. Efter varje pass så får men en proteindryck som ingår i priset för träningen.

Säkrare EMS på E-Fits studio

EMS har funnits som träningsmetod sedan 1990-talet, men den variant som nu erbjuds i E-Fits studio på Kungsholmen är unik och faktiskt revolutionerande. Man använder sig av IST tekniken (Impulse Shift Technology). Det här innebär lägre belastning för kroppen och en säkrare och skönare form av träning än det som tidigare varit fallet med EMS. Här kan du räkna med träning som är smärtfri men som ger resultat!

E-Fit erbjuder även avslappningsmassage, konditionsträning, styrketräning, viktminskning och massage. Vi välkomnar E-Fit Scandinavia AB och hoppas att verksamheten kommer att leda till stor hälsa och välbefinnande. Besök deras hemsida för mer information: http://www.e-fit.se