Vad härligt att Mycket mer för pengarna valde att starta aktiebolag!

Det är knappast någon som säger nej till bra saker och mat, sådant som man verkligen behöver, till ett bra pris, men det är inte alltid som man finner detta i den vanliga livsmedelsbutiken eller i andra affärer som finns där man bor. Nu har Mycket mer för pengarna valt att starta aktiebolag, och det är verkligen välkommet. Flera orter får Mycket mer för pengarna varuhus där det finns välbehövda och intressanta varor till riktigt attraktiva priser.

Spännande att starta aktiebolag med en så unik affärsidé

Det är klart att Mycket mer för pengarna i Kristinehamn AB inte är först med att vilja erbjuda bra produkter till bra priser, men vi tycker att deras koncept ser mycket hållbart ut. Orter som Umeå, Nora, Skellefteå och Helsingborg får varuhus med allt från elektriska prylar till livsmedel. Man har skapat ett smart system med rabatter som man kan hålla ett öga på. Det gör att konsumenter kan få ännu bättre priser på viktiga produkter som behövs både till vardags och till fest.

Vi hälsar Mycket Mer för pengarna i Kristinehamn AB välkomna, och vi ser fram emot utvecklingen av deras varuhus som kort och gott kallas för MM varuhus. Besök ett som ligger nära din ort eller ta en titt på deras hemsida för att lära dig mer om deras affärsidé och utbud: http://www.mmsverige.se