Nu har eloVelo valt att starta aktiebolag i Sverige

De ser på cykeln som något mer än ett behändigt fordon och det är lätt att ryckas med. Bara berättelsen om skaparen av detta amerikanska företag som nu har valt att starta aktiebolag i Sverige är otroligt spännande. Man får lust att pumpa däcken och ge sig ut och upptäcka världen på två hjul så snart det bara går! Sitter man på jobbet så kan det räcka med ett besök på den svenska eloVelo Ab hemsidan, Trek. Den är inspirerande och kommer med en hel del energi.

En bättre cykelupplevelse i Sverige genom att starta aktiebolag

I och med att eloVelo AB upprättades i Sverige den första februari 2017 så finns det fina utbudet tillgängligt även för svenska cykelentusiaster. Företagets beskrivning inkluderar även handel med motorcyklar och reservdelar, men vi fokuserar på webbutiken där man är ute efter att erbjuda de allra bästa cyklarna.

Här finns elektriska cyklar såväl som klassiska racingvarianter och modeller för terrängcykling. Man får också hjälp med viktiga tillbehör som bra hjälmar och kläder som man behöver för fritiden, både då man cyklar och sysslar med annat som kräver klädsel som klarar lite mer. Missa inte att du direkt på eloVelos hemsida kan anmäla dig till nyhetsbrevet som annonserar spännande evenemang som tävlingar och annat som du kan delta i. Vi välkomnar nysatsningen och hoppas på att få ser mer av eloVelo AB i framtiden. Besök deras fina svenska hemsida idag: www.trekbikes.com/se