Köp lagerbolag på ett säkert sätt

Lagerbolagen är populära och det är inte svårt att förstå varför. Ett lagerbolag är redo att användas. Det har skapats och registrerats av ett finansbolag med rätten till detta. När du har köpt bolaget så har du ett organisationsnummer som du kan använda. Det betyder att du från dag ett kan komma igång med din verksamhet på riktigt.

Ett lagerbolag ska vara ett lagerbolag

Det låter kanske lite märkligt, men det finns faktiskt tillfällen då ett lagerbolag marknadsförs som sådant men egentligen inte är det. Om det är så att bolaget har varit aktivt så rör det sig inte längre om ett lagerbolag. Lagerbolaget kommer alltid att vara ett företag som inte har drivits.

Det är förvisso redo att använda men du kommer att få lägga till vissa ändringar. Du vill ju att bolaget ska ha rätt namn och att det ska ha en beskrivning som stämmer väl överens med det som du kommer att syssla med.

När du köper lagerbolaget från en bolagsservice så kommer du att få fylla i ett formulär. Där kommer du att ange namn och annat viktigt. Det här kommer sedan att skickas vidare till Bolagsverket. Du behöver inte oroa dig för att processen skulle ta för mycket tid. Du kan jobba med företaget så som det är då du köper det.

Faror med oseriösa bolag

Det finns tyvärr bolag som säljer lagerbolag på ett oseriöst sätt. Om de säger att det är ett lagerbolag då det inte är det så finns det faror. Det kan till exempel vara så att bolaget har skulder som inte har betalats. Om det sker så är det du som ny ägare som kommer att bli skyldig. Detta trots att du inte hade något med skulderna att göra.

Innan du köper ett lagerbolag så måste du alltså noga kontrollera att det rör sig om en seriös service som du kan lita på. Om det finns folk som säger att de har blivit lurade av samma aktör så ska du inte göra samma misstag.

Visst kan det locka med ett attraktivt pris för lagerbolaget. Men det rör sig sällan om stora besparingar. De tusenlappar som ett äkta lagerbolag kostar kan vara väl värda för dig. Du spar tid och så kan du lita på att bolaget har registrerats på rätt sätt och att det aldrig har använts tidigare.

Som tur är så är det ganska lätt att se igenom bluffar. Sök lite på nätet så märker du snabbt om det rör sig om ett seriöst bolag eller inte. När folk blir lurade så är de snabba med att prata om detta online och det kan du dra nytta av.