Intropris har valt att starta aktiebolag

Den som kommer från Vimmerby eller som mest är intresserade av att köpa bra konsumentartiklar online kanske känner igen namnet Intropris. Det här är nämligen ett företag som drogs igång 2005 och som har fått många lojala kunder som vet var de låga priserna finns. Sedan den första februari 2017 så är Intropris Gävle det första valet för den som är ute efter produkter för jakt och fiske. Den nya butiken har öppnats i Gävle, men man kan förstås precis som vanligt surfa in på webbutiken om man inte har möjlighet att besöka staden.

Intropris valde att starta aktiebolag och övertog en butik

Samma år som man drog igång Interpris Gävle AB så tog man över butiken som tidigare drevs av Huntyard & Berras. Butiken har varit mycket populär och från Intropris sida så meddelar man att man kommer att driva den vidare i samma anda men det kommer att bli ännu bättre. Som specialister på jakt och fiske så finns det mycket att hämta för de som jagar och fiskar i Gävle med omnejd.

Ett mycket brett sortiment

På Intropris hemsida så bjuder man på den kunskap som man har samlat på sig från de fysiska butikerna som sedan tidigare finns i Vimmerby, Eksjö och i Ronneby. En blandning av egna produkter och nyheter från tillverkare och importörer gör det till ett stort nöje att besöka webbutiken och bläddra mellan avdelningarna.

Vi önskar Intropris lycka till med nysatsningen i Gävle och tipsar om att besöka hemsidan för hemelektronik, vitvaror och mer till attraktiva priser: http://www.intropris.se