Syster Lycklig sprider glädje med beslutet om att starta aktiebolag

Mer inspiration i vardagen! Om du inte bor i Stockholm så kan du ändå uppleva den lycka som nystartade aktiebolaget Syster Lycklig sprider. De finns nämligen online i en utsökt webbutik där man kan spendera långa stunder på att se på saker som förskönar livet. Att man valde att starta aktiebolag med butik såväl som webbutik var verkligen inte dumt. Vi blir på gott humör av denna nysatsning och tror att även du kommer att bli det!

Starta aktiebolag med det som gör livet fint och praktiskt

Butiken Syster Lycklig kan bara beskrivas som ett potpurri av saker som man blir glad av men som också är mycket användbara. Aktiebolaget upprättades i februari 2017 och nu är det full rulle i butiken. Här kommer du att finna inredning och design från kända såväl som lite mindre kända varumärken. Det spelar ingen roll om du letar efter luftiga och stilrena gardiner, eller om du är på jakt efter ett par Edblad örhängen till din bästa väninna, du finner det på Syster Lycklig online och i butiken på Tegnérgatan 12 i Stockholm!

En shoppingkväll i butiken med vänner

Om du då och då drömmer om att få vara i en butik efter stängningsdags och bara njuta av allt som finns där så ska du veta att Syster Lycklig ordnar med den här typen av upplevelse. Du kan boka in en shoppingkväll där du i vänner i lugn och ro kan se närmre på spännande saker som kanske bör få plats i era hjärtan och hem.

Vi tycker att det är riktigt roligt att hälsa Syster Lycklig AB välkomna till Sveriges växande skara av aktiebolag. Det här är ett företag som vi tror kommer att sprida stor glädje med presenter såväl som med sådant som man bara måste ha till hemmet för eget bruk. Besök deras webbutik här: http://www.systerlycklig.se